Vacature VvE beheerder regio Haaglanden |
1031
post-template-default,single,single-post,postid-1031,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Vacature VvE beheerder regio Haaglanden

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een fulltime VvE Manager/beheerder regio Haaglanden. We beheren uiteenlopende VvE’s zoals een flatgebouw in een achterstandswijk of een super de luxe appartementencomplex.

Met jouw enthousiasme, communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht weet je iedereen met je mee te krijgen. Mensen ervaren dat jij voor ze klaar staat en dat je de deskundigheid in huis hebt om hen verder te helpen.

De vrijheid die deze baan met zich meebrengt past goed bij jouw leven want je bent zelfstandig, flexibel en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Kennis en affiniteit met vastgoed en technisch inzicht is een pré.

Download onze vacature en solliciteer via info@symfonievvebeheer.nl ter attentie van Frank Leloux. Daar kijken we naar uit!