Wie zijn wij? Symfonie VvE beheer voor VvE's in Den Haag, Delft, Rotterdam e.o.
52
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-52,page-child,parent-pageid-9,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

AA

Symfonie VvE beheer BV is vanaf 1 januari 2014 volledig verzelfstandigd. Het werkveld is vertrouwd voor ons, omdat we jarenlang deze werkzaamheden voor woningcorporatie WoonInvest hebben verzorgd. Deze samenwerking is voortgezet waarbij we dezelfde taken nog steeds verzorgen. We hebben momenteel rond de 100 VvE’s in beheer, zowel grote als kleine VvE’s. Ons bedrijf bestaat uit Frank Leloux, Emile Zwanenberg en Imanuel Dijk. Wij hebben jarenlange ervaring in VvE-beheer en vastgoed en stellen ons graag aan u voor.

AA

Frank Leloux – VvE beheerder

“Complexe vraagstukken vragen om inhoudelijke kennis en om daadkracht. Het heeft mijn voorkeur om snel boven tafel te krijgen waar de VvE behoefte aan heeft zodat we samen met een concreet plan aan de slag kunnen. Ik richt me op langdurige samenwerking en weet uit ervaring dat je samen tot de beste oplossingen komt.”

AA

Emile Zwanenberg – administratie

“Ik heb jarenlange ervaring in de zakelijke en administratieve dienstverlening en ben flexibel, vriendelijk en punctueel. Voor mij geldt: afspraak is afspraak. Ik zorg ervoor dat alle betalingen tijdig verzorgd worden en uw administratie op orde is. U kunt er dan ook op rekenen dat ik alles in het werk stel om u te ontzorgen.”

AA

Imanuel Dijk – VvE beheerder

“Mijn specialisme ligt in het technisch beheer van complexen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik snel inschatten wat er nodig is aan het onderhoud van uw complex. Uw wens kan ik hierdoor vlot omzetten naar concrete acties, waarbij u erop kunt rekenen dat ik de gemaakte afspraken nakom.”

AA

Michel Weijers – VvE Beheerder

“Complexen vraagstukken onderzoeken en adviseren aan Verenigingen van Eigenaren is wat het vak leuk maakt. Graag duik ik in de regelgeving en hoe dit om te zetten naar concrete acties. Duidelijke taal en er niet omheen draaien. De juiste partijen te weten vinden om de klant verder te helpen.

Dit alles om VvE’s in rustiger vaarwater te krijgen en onbezorgd te kunnen laten wonen.”