Lidmaatschap BVVB Lidmaatschap BVVB
773
post-template-default,single,single-post,postid-773,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1107

Lidmaatschap BVVB

 

Iedere VvE heeft een verzekeringspakket en in veel VvE’s gaat veel geld om. Bij de keuze van een VvE beheerder wilt u over deze onderwerpen zekerheid. De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder die zich sterk maakt voor eerlijke en transparante financiële markten. In 2016 heeft de AFM een vergunning verleend aan Stichting Collectief BVVB. Alleen beheerders die ook lid zijn van de stichting mogen nu bemiddelen bij het afsluiten van verzekeringen.

Collectieve financiële bemiddeling
We zijn lid van de brancheorganisatie VvE beheerders (BVVB) en Stichting BvvB Collectief. Door het lidmaatschap van de stichting kunnen we professioneel bemiddelen bij VvE’s op het gebied van:

  • Particuliere schadeverzekeringen
  • Zakelijke schadeverzekeringen
  • Spaarrekeningen
  • Betaalrekeningen
  • Elektronisch geld

Het collectief vergunningnummer van AFM is 12043832.

Gedragscode en dienstenwijzer BVVB
Met dit lidmaatschap onderschrijven we de BVVB Gedragscode. Deze omvat regels en afspraken over het gedrag van een VvE beheerder met als doel een transparante en eerlijke manier van zaken doen. In de ‘Dienstenwijzer Stichting BVVB Collectief’ vindt u meer informatie over onze diensten die onder de vergunningplicht van de AFM valt.

 


Lidmaatschap Kifid
U gaat er niet direct van uit dat er een geschil kan ontstaan met bijvoorbeeld een financiële dienstverlener. Mocht het toch gebeuren, weet dan dat we aangesloten zijn bij Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening). Zij bemiddelen in geschillen met banken, verzekeraars, tussenpersonen en andere financiële dienstverleners die bij hen zijn aangesloten. Symfonie is aangesloten bij Kifid onder nummer 300.016421.