Maatwerk in VvE beheer door een professionele VvE beheerder
48
page-template-default,page,page-id-48,page-child,parent-pageid-9,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1107
 

Natuurlijk kunnen eigenaren heel goed zelf het dagelijks beheer voeren voor hun VvE. Door hun betrokkenheid bij het complex kunnen zij het beter doen dan een geroutineerd beheerder. Toch kosten sommige taken gewoonweg te veel tijd of vragen om een professionele aanpak. Het voeren van de financiële administratie bijvoorbeeld of het incasseren van de VvE-bijdrage. Denk maar eens aan het opstellen van de jaarrekening en zeker ook het onderhoud aan het gebouw.

Een professionele beheerder ontzorgt u bij het administratieve en het technische beheer van uw pand. Het beheer van uw pand is in goede handen bij ons. Door onze combinatie van kennis op het gebied van vastgoed, het beheren van (middel)grote complexen, technisch inzicht en klantgerichtheid weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Wij zijn gewend te werken met betrokken VvE’s en weten waar het bestuur behoefte aan heeft. Een integere beheerder die goed en snel weet in te schatten waar de behoefte ligt. Snel schakelt en u steeds op de hoogte houdt.

 

Omdat elke VvE een andere verwachting en specifieke wensen heeft, kiest u bij ons uit diverse modules.

  • Administratief
  • Financieel
  • Klein technisch onderhoud
  • Groot onderhoud

 

De VvE kiest zelf welke module(s) het beste aansluit(en) op hun wensen.  Weet u nog niet welke dienstverlening het beste aansluit op de wensen van de VvE of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.