VvE Manager/beheerder regio Haaglanden (fulltime – 36 uur) VvE Manager/beheerder regio Haaglanden (fulltime – 36 uur)
1122
post-template-default,single,single-post,postid-1122,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-27.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1107

VvE Manager/beheerder regio Haaglanden (fulltime – 36 uur)

Omdat we groeien breiden we ons team uit. We zoeken een fulltime beheerder met een grote interesse in vastgoed en technische affiniteit. Je vindt het leuk om veel verschillende soorten mensen te ontmoeten en leiding te nemen in een vergadering. Ook weet je snel de vraag achter de vraag te achterhalen, ben je flexibel en toegankelijk.

Voor deze vacature staan we open voor een junior die het vak graag wil leren én voor een senior die bulkt van de ervaring. Een junior bieden we graag begeleiding en opleiding om zich te ontwikkelen tot een allround VvE-beheerder. Een senior bieden we de ruimte om zijn/haar kennis en ervaring te delen.

Eenmaal ingewerkt en bekend met onze processen en systemen, krijg je een aantal VvE’s onder je hoede waarvoor je verantwoordelijk wordt. Dit betekent dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor zowel het bestuur, de leden als de bewoners. Je beantwoordt vragen en verzorgt alle communicatie van en naar de VvE. Ook ondersteun en adviseer je het bestuur van de VvE. Een belangrijk onderdeel van de functie, is het voorbereiden en voorzitten van de vergaderingen. Deze vinden meestal plaats in de eerste helft van het jaar (avonden). Uit deze vergaderingen komen actiepunten die je opvolgt en/of coördineert.

Interesse? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie. Stuur je cv en motivatie naar info@symfonievvebeheer.nl ter attentie van Frank Leloux. Heb je vragen? Bel ons dan op 015-2576763.

facilitair, vastgoed, makelaar, Zuid-Holland, fulltime