Wie zijn wij? Symfonie VvE beheer voor VvE's in Den Haag, Delft, Rotterdam e.o.
52
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-52,page-child,parent-pageid-9,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

AA

Symfonie VvE beheer BV is een zelfstandige onderneming sinds 2014. Hiervoor waren we werkzaam voor woningcorporatie WoonInvest, waar we nog steeds prettig mee samenwerken.  We beheren ruim 120 VvE’s, die uit grote, middelgrote en kleine VvE’s bestaan. Frank Leloux, Emile Zwanenberg, Michel Wijers en Bart van Vrouwerff hebben jarenlange ervaring in VvE-beheer en vastgoed en stellen zich graag aan u voor.

AA

Frank Leloux – eigenaar en VvE beheerder

“Complexe vraagstukken vragen om inhoudelijke kennis en om daadkracht. Het heeft mijn voorkeur om snel boven tafel te krijgen waar de VvE behoefte aan heeft zodat we samen met een concreet plan aan de slag kunnen. Ik richt me op langdurige samenwerking en weet uit ervaring dat je samen tot de beste oplossingen komt. Persoonlijk contact, professioneel advies en daadkracht zijn wat mij betreft de ideale combinatie om u te ontzorgen”

AA

Emile Zwanenberg – eigenaar en VvE administratie

“Ik heb jarenlange ervaring in de zakelijke en administratieve dienstverlening en ben flexibel, vriendelijk en punctueel. Voor mij geldt: afspraak is afspraak. Ik zorg ervoor dat alle betalingen tijdig verzorgd worden en uw administratie op orde is. U kunt er dan ook op rekenen dat ik alles in het werk stel om u te ontzorgen en doe dat op een persoonlijke en zakelijke manier.”

AA

Michel Weijers – VvE Beheerder

“Ingewikkelde vraagstukken onderzoeken en advies geven aan VvE’s. Dat maakt mijn vak zo leuk. Ik duik daarom graag in de regelgeving en kijk hoe deze om te zetten is naar concrete acties. Ik hou van duidelijke taal en er niet omheen draaien. Ik stel alles in het werk om de juiste partijen te vinden waar de klant echt mee geholpen is. Mijn doel is om VvE’s in rustiger vaarwater te krijgen en onbezorgd te kunnen laten wonen. Waarbij het persoonlijk contact en betrokken zijn bij onderhoud en de voortgang onmisbaar is.”

 

Bart van Vrouwerff – VvE beheerder (zzp)

Vanaf 1 maart 2019 is Bart van Vrouwerff nieuw bij Symfonie. Hij ondersteunt ons tot we een permanente VvE-beheerder hebben aangesteld. Bart heeft ruime ervaring en is gespecialiseerd in lastiger VvE vraagstukken.

 

“Door heldere communicatie kan ik oorzaken terugbrengen tot de kern en keuzes voor eigenaren makkelijker maken. Ik denk mee, heb een flexibele instelling en hou van persoonlijk contact. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”