Wie zijn wij? Symfonie VvE beheer voor VvE's in Den Haag, Delft, Rotterdam e.o.
52
page-template-default,page,page-id-52,page-child,parent-pageid-9,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1107,elementor-page elementor-page-52
 

AA

Symfonie VvE beheer BV is een zelfstandige onderneming sinds 2014. We beheren ruim 125 VvE’s, die uit grote, middelgrote en kleine VvE’s bestaan. Frank Leloux, Emile Zwanenberg, Michel Wijers en Rolf de Bruin hebben jarenlange ervaring in VvE-beheer en vastgoed en stellen zich graag aan u voor.

AA

Frank Leloux – eigenaar en VvE beheerder

“Complexe vraagstukken vragen om inhoudelijke kennis en om daadkracht. Het heeft mijn voorkeur om snel boven tafel te krijgen waar de VvE behoefte aan heeft zodat we samen met een concreet plan aan de slag kunnen. Ik richt me op langdurige samenwerking en weet uit ervaring dat je samen tot de beste oplossingen komt. Persoonlijk contact, professioneel advies en daadkracht zijn wat mij betreft de ideale combinatie om u te ontzorgen”

AA

Emile Zwanenberg – eigenaar en VvE administratie

“Ik heb jarenlange ervaring in de zakelijke en administratieve dienstverlening en ben flexibel, vriendelijk en punctueel. Voor mij geldt: afspraak is afspraak. Ik zorg ervoor dat alle betalingen tijdig verzorgd worden en uw administratie op orde is. U kunt er dan ook op rekenen dat ik alles in het werk stel om u te ontzorgen en doe dat op een persoonlijke en zakelijke manier.”

AA

Michel Weijers – VvE Beheerder

“Ingewikkelde vraagstukken onderzoeken en advies geven aan VvE’s. Dat maakt mijn vak zo leuk. Ik duik daarom graag in de regelgeving en kijk hoe deze om te zetten is naar concrete acties. Ik hou van duidelijke taal en er niet omheen draaien. Ik stel alles in het werk om de juiste partijen te vinden waar de klant echt mee geholpen is. Mijn doel is om VvE’s in rustiger vaarwater te krijgen en onbezorgd te kunnen laten wonen. Waarbij het persoonlijk contact en betrokken zijn bij onderhoud en de voortgang onmisbaar is.”

Rolf de Bruin – VvE beheerder

“Ik heb bewust de overstap gemaakt van ICT naar VvE beheer. Mijn kennis en ervaring blijken een solide basis te zijn voor de dienstverlening en eigenaars van VvE’s.

Ik ontzorg VvE’s en huiseigenaren graag bij het totale beheer van hun kostbare bezit. De veelzijdigheid die daarin zit, van bouwkundige tot financiële en organisatorische vraagstukken, maken dit vak interessant en uitdagend. Dagelijks contact met de huiseigenaren en hen kunnen adviseren en ondersteunen over de meest uiteenlopende zaken geven mij veel voldoening.”