Maatwerk in VvE beheer door een professionele VvE beheerder
48
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-48,page-child,parent-pageid-9,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, array given in /home/symfonievvebeheer/public_html/wp-content/themes/bridge/vc_templates/vc_empty_space.php on line 12

Soms is het zo dat de eigenaren heel goed zelf het dagelijks beheer kunnen voeren en dit door hun betrokkenheid bij het complex beter doen dan een geroutineerd beheerder. Maar sommige taken kosten gewoonweg te veel tijd of vragen om een professionele aanpak. Denk hierbij aan het voeren van de financiële administratie, het incasseren van de VvE-bijdrage of het opstellen van de jaarrekening en zeker ook het onderhoud aan het gebouw.

In dat geval stelt u een professionele beheerder aan om zowel het administratieve als het technische beheer over het pand te voeren. Bij Symfonie VvE beheer krijgt u maatwerk dat past bij uw wensen. Het beheer van uw pand is in goede handen bij ons. Door onze combinatie van kennis op het gebied van vastgoed, het beheren van (middel)grote complexen, technisch inzicht en klantgerichtheid weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Wij zijn gewend te werken met betrokken VvE’s en weten waar het bestuur behoefte aan heeft. Een integere beheerder die goed en snel weet in te schatten waar de behoefte ligt.

 

Omdat elke VvE een andere verwachting en specifieke wensen heeft kan er worden gekozen of diverse modules. Administratief, financieel, klein technisch en/of groot onderhoud. De VvE kan zelf kiezen welke modules het beste aansluit op hun wensen.  Weet u nog niet welke dienstverlening het beste aansluit op de wensen van de VvE of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.